Contes d'arreu del món i Roald Dahl apropen la tradició oral al Festival EVA del Berguedà

Les dues activitats es realitzaran el 21 d'octubre al Monestir de Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà

Redacció
18 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:09h
Una de les actuacions del Festival EVA
Una de les actuacions del Festival EVA | Festival EVA
El Monestir de Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà tornarà a omplir-se, aquest proper dissabte 21 d'octubre, d'art i narració oral. Els contes d'arreu del món i les històries apassionants de Roald Dahl seran les protagonistes de la nova programació del Festival En Veu Alta (EVA), que creua l'equador al Berguedà amb històries gravades a la ment, emocions viscudes a la pell i, sobretot, ganes de més, han indicat des de l'organització. 

El dia 21 hi haurà "Un viatge de contes" a les 17.00 hores amb Mònica Torra, que farà viatjar els més petits a través de contes d’aquí i d’allà, de qualsevol país de la terra, llunyà o proper, en un espectacle per a tots els públics. Amb aquests, s'aprofitarà per relatar un viatge que portarà a conèixer i reconèixer històries d'anys que la viva veu ha mantingut amb el temps per tothom qui les vulgui escoltar. Més tard, a les 19.00 hores, la mateixa Torra descobrirà els contes de Roald Dahl, tot un conjunt de relats apassionants, sorprenents, àcids, macabres i plens d’humor negre: "Històries inspiradores tant per Hitchcock com per Amodóvar. Quin ús inesperat se li pot donar a una espatlla de xai? Com pot convertir-se un abric en un malson?".

El Festival EVA al Monestir de Sant Llorenç està organitzat per l’Associació Triskel – En Veu Alta i Civitas Cultura, amb el suport de l’Ajuntament de Guardiola de Berguedà, el Consell Comarcal del Berguedà i la Diputació de Barcelona. El Festival EVA dedicat a la narració i la tradició oral va nèixer al Penedès fa 13 anys i actualment té lloc també a Pradell de la Teixeta (el Priorat), Gurb (Osona) i el Monestir de Sant Llorenç (el Berguedà).
Arxivat a