Tasques de manteniment tornaran a deixar sense servei el funicular de Queralt

L'Ajuntament de Berga demana a Inberga Tur que realitzi les obres, malgrat que segurament les haurà de fer de manera subsidiària

Redacció
13 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 14:59h
Funicular que puja fins al Santuari de Queralt
Funicular que puja fins al Santuari de Queralt | Wikimedia Commons
El funicular que dóna accés a l'Hostatgeria de Queralt veurà interromput el servei durant els propers mesos, a causa dels treballs de manteniment que s'hi han de realitzar. En aquest cas, segons ha explicat el regidor d'Urbanisme, Oriol Camps, ja s'ha sol·licitat a l'empresa concessionària, Inberga Tur, que realitzi les tasques de manteniment i revisió, tot i que el més probable és que aquestes les hagi d'acabar fent, de manera subsidiària, l'Ajuntament de Berga. 

"Són les obres de manteniment més importants que s'han fet des que es va instal·lar el funicular", ha explicat Camps. Formalment, ha dit, això s'ha de demanar a l'administrador concursal, però com que presumiblement no les executarà, les haurà de fer el consistori. 

Les obres, consistents en la revisió dels òrgans mecànics més importants, implicaran la suspensió del servei durant un temps. En qualsevol cas, però, ha dit Camps, es preveu tenir finalitzades les tasques abans de finalitzar l'any.
Arxivat a