L'equip de govern de l'Ajuntament de Berga es nega a fer festa el 12 d'octubre

El consistori demana als treballadors si volen fer festa o prefereixen agafar un altre dia de lliure disposició

Redacció
09 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 20:46h

Ajuntament de Berga (arxiu). Foto: Aida Morales


Com és habitual, però enguany encara de forma més evident, els sis regidors de la CUP que treballen a l'Ajuntament de Berga es negaran a fer festa, aquest proper dijous 12 d'octubre, dia en què es commemora la Hispanitat. Entre altres motius, per la connotació que acompanya aquest dia, perquè no hi ha "res a celebrar" i pel moment històric que està vivint Catalunya durant les últimes setmanes.

Aquesta és la decisió que s'ha pres des del consistori, i que s'ha traslladat a tots els treballadors de la corporació, que en els propers dies hauran d'informar sobre si estan d'acord en fer festa o prefereixen agafar-se un altre dia de lliure disposició a negociar, com ja es va fer l'any passat. En aquest punt, doncs, s'espera que alguns dels serveis de l'Ajuntament de Berga estiguin sota mínims, però també que moltes àrees, per altra banda, puguin funcionar amb normalitat.

L'Ajuntament de Berga ja va optar per aquesta opció desobedient l'any passat, així com el Dia de la Constitució espanyola, el 6 de desembre.
Arxivat a