Aida Mauri, guanyadora del Concurs de Pintura Ràpida de Tardor

Més de 15 artistes van participar al certamen de Berga | Les obres s'exposaran en el marc de l'exposició Art Major

Redacció
09 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:15h
Un dels pintors al Concurs de Pintura de Tardor.
Un dels pintors al Concurs de Pintura de Tardor. | AjBerga.
La pintora Aida Mauri ha estat la guanyadora del Concurs de Pintura Ràpida de Tardor de Berga, amb un premi de 500 euros, segons ha informat l’Ajuntament de la ciutat. Un certamen que es va celebrar el passat 30 de setembre en el marc de la Berga Bolet, amb 17 artistes locals i forans que, durant el matí, van omplir els principals carrers i places de la ciutat. 

El segon premi va ser per a Joan Buchaca, que va guanyar 400 euros, mentre que el tercer premi de 300€ va recaure en Josep Plaja López.  Tots els quadres, però, formaran part de la mostra rotativa “Art Major”, que busca promoure de forma conjunta l’eix comercial del carrer Major i donar visibilitat a les propostes creatives dels artistes participants. La mostra es dividirà en dos períodes perquè tots els quadres puguin ser vistos pel públic. 

La primera tongada ja ocupa els aparadors de la zona i es podrà veure fins al 20 d’octubre, mentre que la resta d’obres s’exposaran fins al 7 de novembre. Els autors són Aida Mauri Crusat (1r. Premi), Joan Buchaca Fernàndez (2n Premi), Josep Plaja López (3r Premi), Enric Besora Bovet, Joan Calveras Subirana, Jordi Colillas Riu, Antoni Daria Martínez, Manel Doblas Pinto, Francesc Hernández Figueras, Robert Martí Ripoll, Joan Pérez Garbo, Joan Pons Duran, Pep Puig Busquets, Ramon Reig Costa, Antoni Subirana Verdaguer, Albert Sans Miret i Joan Vila Arimay. 

Segons la regidora de Cultura, Mònica Garcia, s’ha de destacar l’augment de participants, i la voluntat del consistori de fer créixer i millorar el certamen, que aquest any ha comptat amb la col•laboració del Consell Comarcal del Berguedà i de Pintures Peralba. 
 

Primer premi del concurs de pintura. Foto: AjBerga.

 

Segon premi del concurs de pintura. Foto: AjBerga.

 

Tercer premi del concurs de pintura. Foto: AjBerga.

Arxivat a