Els Castellers de Berga ambienten la Fira Mediterrània

Els de la camisa blau marí van actuar amb els Tirallongues de Manresa, els Castellers de la Vila de Gràcia i els Moixiganguers d'Igualada

Redacció
08 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 19:30h

Castellers de Berga a la Fira Mediterrània de Manresa. Foto: Castellers de Berga


Els Castellers de Berga han actuat, aquest dissabte, a la 20a edició de la Fira Mediterrània de Manresa. Una diada a la Plana de l'Om amb els Tirallongues de Manresa, els Castellers de la Vila de Gràcia i els Moixiganguers d'Igualada, que maca la recta final de la temporada.

A Manresa, els de Berga van començar descarregant un 3 de 7, van continuar amb un 4 de 7 i van tancar amb un 2 de 6. Malgrat que hi havia quatre colles, l'actuació va ser àgil, i es va poder oferir un bon espectacle al públic assistent, tancat per un pilar de 5 i dos pilars de 4. En aquesta diada, però, va destacar l'actuació dels Tirallongues, que van descarregar un 2 de 7, un 4 de 8 i un 7 de 7. Per la seva part, els Moixiganguers van descarregar un 3 de 8 com a millor castell, i els de Gràcia un 4 de 8.

Els de la camisa blau marí tornaran a actuar a casa dissabte 21 d'octubre, i tancaran la temporada amb l'actuació del 28 d'octubre a Súria i la del 5 de novembre a Terrassa.