Arrenca el Festival EVA al Monestir de Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà

El festival es desenvoluparà durant quatre dissabtes d'octubre

06 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 16:27h
Jordina Biosca, representant del Festival EVA.
Jordina Biosca, representant del Festival EVA. | Aida Morales
El Monestir de Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà engega el nou festival de tardor. El Festival En Veu Alta, de narració i tradició oral, s'expandirà fins a aquest petit municipi de l'Alt Berguedà, amb vuit espectacles que ompliran les tardes dels dissabtes d'octubre. A les 17.00 hores hi haurà propostes familiars, mentre que a les 19.00 hores, s'oferiran espectacles per a un públic més adult. En conjunt, han indicat, una "dosi cultural necessària, embriagadora i contundent" de la narració oral, en un entorn màgic i ple d'història. 

El festival començarà aquest dissabte 7 d'octubre. La sessió per a públic familiar comptarà amb Ada Cusidó i l'obra “L’Arbre de Sucre”, un conte que passejarà per les quatre estacions de l'any "des del balcó de casa", han avançat. A continuació, Adolfo Osta i Jordina Biosca portaran a escena "El nen de la neu", una obra a dues veus, una cantada i una narrada, amb històries plenes de riures i emoció. “Des de la veu cantada de l’Adolfo neixen i moren històries de tots els temps. Des de la veu narrada de la Jordina, aquestes històries s’amplifiquen i descriuen al detall les sensacions i emocions del textos que han viscut a través d’aquest mateix temps", han avançat els programadors del festival. 

El Festival EVA continuarà els propers tres dissabtes, 14, 21 i 28 d'octubre al Monestir de Sant Llorenç, organitzat per l’Associació Triskel – En Veu Alta i Civitas Cultura, amb el suport de l’Ajuntament de Guardiola de Berguedà, el Consell Comarcal del Berguedà i la Diputació de Barcelona.
Arxivat a