Munt d'Arts torna a portar l'èxit dels 10 musicals en un, als escenaris de Berga

La interpretació serà aquest diumenge 8 d'octubre al Teatre Municipal de Berga

06 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:11h
Una escena del musical Som n'hi
Una escena del musical Som n'hi | Munt d'Arts
El Taller d'Arts Escèniques i Plàstiques Munt d'Arts tornarà a portar als escenaris de Berga un dels seus musicals estrella de l'any. Es tracta de "Som n'hi", un musical que n'engloba 10, i que ja es va estrenar el passat 22 de juliol al Teatre Municipal. En la seva segona interpretació, aquest proper diumenge 8 d'octubre a les 17.30, s'hi portarà una versió millorada, molt similar a l'anterior, però amb alguns canvis de personatges i escenes perfeccionades.

Segons ha explicat a NacióBerguedà la seva directora, Montse Tristany, "Som n'hi" relata, a través del somni d'un nen, diferents maneres de viure'ls. Tot això passa sota la narració d'un follet, que va guiant el protagonista a través de diversos musicals com "Sister Act", "Cats", "Flor de nit", "Rent", "Cop de Rock", "Mar i Cel", "Fame", "Les Misérables", "Cabaret" i "Aladdin", tot i que també a través de les aventures dels amics del protagonista, que el busquen, i de la seva àvia.
 

Una escena del musical Som n'hi Foto: Munt d'Arts


"Entre els tres eixos apareixen tots els musicals", ha indicat la directora. Una obra complexa pel canvi de registre, escenaris i actors, en què hi participen, en total, unes 25 persones, a part dels tramoies. A més, ha precisat, cada musical és difícil, ja que té un vestuari, escenografia i música en directe diferent. Tot, ha remarcat, dissenyat expressament per a cada cas.

A tot plegat, ha afegit, se suma la dificultat que molts dels actors i protagonistes viuen a Barcelona i, per tant, hi ha poques hores per assajar tots junts. No obstant, ha afirmat, en aquesta segona edició del musical s'han pogut millorar moltes coses, acabar de perfilar cançons i escenes, i acabar de treure el "talent" de molts dels joves.

El musical serà al Teatre de Berga a les 17.30 hores, i l'entrada es podrà aconseguir a la taquilla per 10 euros els adults, i 5 euros els petits. Per als nens i nenes menors de 5 anys serà gratuït.
 

Una escena del musical Som n'hi Foto: Munt d'Arts

Arxivat a