Alteracions del trànsit de divendres a diumenge per la festa del carrer del Roser

Les interrupcions començaran divendres 6 d'octubre a dilluns 9

Redacció
05 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 18:29h
Carrer del Roser de Berga
Carrer del Roser de Berga | Google Street View
En motiu de la festa del carrer del Roser, Berga tindrà, des d'aquest divendres 6 d'octubre i fins diumenge 8, diverses alteracions del trànsit en aquesta zona de la ciutat. 

Concretament, segons ha informat l'Ajuntament de Berga, es prohibirà l'estacionament al carrer del Roser, des de la plaça de la Creu i fins el carrer Cervantes des de les 15.00 hores i fins les 21.00 de dissabte. A més, també es tallarà la via d'accés, de manera que els vehicles provinents de la Ronda Queralt i el passeig de la Pau no podran accedir al carrer del Roser des de la plaça de la Creu, des de les 16.00 hores i fins les 19.00. 

Des del carrer Cervantes i fins la carretera de Sant Fruitós es prohibirà estacionar en aquest tram des de les 7.00 del divendres i fins les 12.00 del migdia del dilluns 9 d'octubre. Tampoc es permetrà el trànsit rodat de vehicles i l'accés romandrà tallat de les 16.00 de la tarda del dia 7 d'octubre, a les 6.00 del matí del 8 d'octubre. 

De la carretera de Sant Fruitós i fins al carrer Rasa del Canyet els conductors no podran aparcar al lateral esquerra de la calçada, ja que s'instal·larà l'escenari que acollirà diverses activitats durant la festa. La prohibició serà efectiva des de les 7.00 del matí de divendres, fins a les 12.00 del migdia de dilluns. A més, tampoc es podrà aparcar a la banda dreta de la mateixa via des de les 15.00 de la tarda de dissabte fins a les 6.00 del matí de diumenge. Tanmateix, es tallarà l’accés dels vehicles en aquest encreuament des de les 16.00 de la tarda del 7 d’octubre fins a les 6.00 del matí del 8 d’octubre. 

Pel que fa a altres afectacions del trànsit localitzades a la zona del carrer del Roser, hi haurà modificacions als carrers adjacents des de les 16.00 del dia 7 a les 6.00 del matí del dia 8, concretament al carrer Fra Frederic, que estarà tallat al trànsit en el tram que va des del carrer del Roser fins al carrer Doctor Fleming. A més, també s’invertirà el sentit de la circulació del carrer Doctor Fleming per tal que els cotxes puguin accedir al carrer Rasa del Canyet. Així mateix, no es podrà accedir al carrer del Roser des de la carretera de Sant Fruitós, ja que la calçada estarà tallada en el tram que connecta amb la Gran Via. Per últim, el carrer Cervantes restarà obert a la circulació i això inclou la cruïlla amb el carrer del Roser per tal de facilitar l’accés dels vehicles al passeig de les Estaselles.
Arxivat a