05
d'octubre
del
2017
Actualitzat
a les
11:44h
Sergi Fernández, cuiner i pastisser, soci impulsor de Sherbet, i Pere Gendrau, propietari de la cerveseria Kóm Intramuralla. Foto: Cedida
El postre elaborat per Sherbet, acollit per la cerveseria el Kóm Intramuralla, va ser una de les tapes estrella, el passat dissabte, a la Berga Bolet, que va coincidir amb el cap de setmana del referèndum. Una festa que, no obstant, va aconseguir mantenir, si no augmentar, el volum de gent durant l'acte del vespre i la implicació de restauradors.
Postre premiat per la Berga Bolet. Foto: Cedida
"Volíem fer un postre amb bolet i que la gent ho entengués", va explicar. L'any passat, de fet, van elaborar un postre massa complicat i, enguany, es va optar per fer una tapa "molt popular".
El concurs es va completar amb el premi a la millor tapa valorada pel públic, que va ser per a la Peixateria de Cal Simon. Segons Berga Comercial al carrer major, van finalitzar una jornada d'"èxit", de la qual se senten "satisfets i molt contents", segons han explicat.