El postre inspirat en bolets de Sherbet acollit pel Kóm va sorprendre el jurat de la Berga Bolet

La tapa de la Peixateria Cal Simon va ser la que més va agradar el conjunt de la població

Redacció
05 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:44h

Sergi Fernández, cuiner i pastisser, soci impulsor de Sherbet, i Pere Gendrau, propietari de la cerveseria Kóm Intramuralla. Foto: Cedida


El postre elaborat per Sherbet, acollit per la cerveseria el Kóm Intramuralla, va ser una de les tapes estrella, el passat dissabte, a la Berga Bolet, que va coincidir amb el cap de setmana del referèndum. Una festa que, no obstant, va aconseguir mantenir, si no augmentar, el volum de gent durant l'acte del vespre i la implicació de restauradors

 

Postre premiat per la Berga Bolet. Foto: Cedida

En aquesta, es va incorporar per primera vegada el postre més ben valorat pel jurat, que se'l va endur Sherbet. Es tractava d'una tapa feta amb boles, però agafant com a base el gelat. Segons va explicar Sergi Fernández, cuiner i pastisser, volien aconseguir una "cosa dolça", però que no quedés "embafada de bolet". En aquest punt, considera, el gust final va ser "complet" amb la vainilla, i de cara al públic es va realitzar una elaboració adaptada al paladar de la gent.

"Volíem fer un postre amb bolet i que la gent ho entengués", va explicar. L'any passat, de fet, van elaborar un postre massa complicat i, enguany, es va optar per fer una tapa "molt popular". 

El concurs es va completar amb el premi a la millor tapa valorada pel públic, que va ser per a la Peixateria de Cal Simon. Segons Berga Comercial al carrer major, van finalitzar una jornada d'"èxit", de la qual se senten "satisfets i molt contents", segons han explicat. 
Arxivat a