La Fiscalia demana 9 anys de presó per a un home que va abusar sexualment d'una menor a Puig-reig

El judici es farà el proper dimarts 10 d'octubre a l'Audiència de Barcelona

Redacció
04 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 20:42h
Palau de Justícia de Barcelona
Palau de Justícia de Barcelona | Adrià Costa
La Fiscalia demana 9 anys de presó i 120.000 euros en concepte de responsabilitat civil per a Juan R.M, que serà jutjat aquest proper dimarts 10 d'octubre a l'Audiència de Barcelona, i que presumptament va abusar sexualment i de forma reiterada d'una menor de 15 anys. 

Segons l'escrit del fiscal al que ha tingut accés NacióBerguedà, l'home va realitzar diversos tocaments i actes sexuals a la menor durant els mesos de gener i novembre del 2012. Aquesta era la filla de la dona amb qui l'acusat tenia una relació de parella, un fet que suposava, segons el Ministeri Públic, un "avantatge", ja que s'aprofitava de la relació "familiar i de convivència". 

Els tocaments, ha precisat la Fiscalia, es van produir a Puig-reig i a Manresa i són constitutius d'un "delicte continuat d'abús sexual amb penetració" en menor. Per tot això, sol·licita l'ingrés a presó de l'acusat i la prohibició d'acostar-se al domicili, lloc de feina o lloc freqüentat per aquesta a un radi d'un quilòmetre, així com posar-s'hi en contacte a través de qualsevol mitjà. 

El judici es farà a la secció 20 de l'Audiència de Barcelona a partir de les 10.00 del matí. En aquest cas, es comptarà amb la declaració del processat, i del testimoni de perits i professionals, com ara un psicòleg de l'Institut de Medicina Legal de Barcelona o un metge psiquiàtric. 
Arxivat a