Els anarquistes de Berga condemnen els «abusos policials», malgrat la «desconfiança» cap al procés

Els membres de l'Ateneu Columna Terra i Llibertat creuen que va ser "important" sortir al carrer a "recolzar qui desobeeix"

Redacció
02 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:45h
Els anarquistes de l'Ateneu Columna Terra i Llibertat de Berga han volgut fer públic el seu punt de vista sobre la votació d'aquest diumenge, i les accions policials que se'n van desprendre. Tal com han informat, i malgrat la seva "desconfiança" cap al "procés exclusivament  nacionalista" que està vivint Catalunya, consideren que va ser "important" sortir al carrer a "recolzar qui desobeeix".

Tal com apunten, en aquest camí s'ha prioritzat la construcció d'un nou estat-nació "de caire desconegut", més enllà d'un canvi social. Així doncs, han dit, no s'apunta cap "canvi just". No obstant això, i malgrat que no van pretendre "defensar urnes, ni cap institució", sí que creuen que va ser una "defensa de drets enfront l'autoritarisme" i una condemna als "abusos policials". 

"Com a anarquistes se'ns fa difícil trobar un paper actiu en aquest conflicte", reconeixen, tot apuntant: "Som conscients que som actors segundaris, però malgrat tot, malgrat les nostres contradiccions, en l'escenari repressiu i d'abús d'autoritat que planteja l'estat amb la complicitat dels Mossos, creiem important sortir al carrer".
 

Consulta el comunicat íntegre

Arxivat a