FOTOS Alcaldes i regidors del Berguedà aposten per la democràcia

Montse Venturós diposita el seu vot a l'urna a primera hora de la tarda | Desenes de persones s'acumulen a les portes dels locals electorals després del seu tancament

Cristina Prat
01 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 21:06h
L'alcalde de Gironella, David Font, votant.
L'alcalde de Gironella, David Font, votant. | Cedida
Diversos alcaldes i regidors berguedans han dipositat el seu vot als col·legis electorals de la comarca durant aquest diumenge 1 d'octubre. Des de primera hora del matí, als diferents locals de votació del Berguedà s'han vist les cues de votants, des de la capital, fins a pobles petits.

D'entre els càrrecs polítics que s'han deixat veure a les meses electorals, hi havia l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, que ha votat a primera hora de la tarda a la Biblioteca Ramon Vinyes de Berga, o l'alcalde de Gironella i president del PDeCat a la Catalunya Central, David Font, que ho ha fet abans del tancament de la mesa, ja que ha actuat com a apoderat. 

Altres alcaldes que també s'han fotografiat en el moment d'introduir el seu vot a l'urna han estat el batlle de la Pobla de Lillet, Vicenç Linares; l'alcalde de Guardiola de Berguedà, Josep Lara; el de Casserres, Josep Colillas o el batlle de Castellar de n'Hug, Salvador Juncà. 

A través de les xaxes socials, regidors de diverses formacions polítiques també s'han mostrat votant. Entre ells, els regidors de la CUP a l'Ajuntament de Berga, Monica Garcia i Francesc Ribera; el regidor del PDeCat a Berga Ramon Minoves o la regidora d'ERC a Berga Erminia Altarriba. 
 

L'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, mostrant la seva papereta abans de votar Foto: NacióBerguedà

 

L'alcalde de Gironella, David Font, votant Foto: Cedida

 

L'alcalde de Guardiola de Berguedà, Josep Lara, votant Foto: Cedida

 

L'alcalde de La Pobla de Lillet, Vicenç Linares, votant Foto: Cedida

 

L'alcalde de Casserres, Josep Colillas, votant a l'escola del poble Foto: Cedida


 

L'alcalde de Castellar de n'Hug, Salvador Juncà, votant. Foto: Cedida


 

La regidora d'ERC a Berga, Erminia Altarriba, votant. Foto: NacióBerguedà