Envia'ns la teva fotografia votant al referèndum

NacióDigital habilita dos canals de participació: el correu electrònic (comunicacio@naciodigital.cat) i el hashtag de Twitter #refND Envia'ns les teves fotografies, vídeos i missatges sobre incidències abans o després d'haver votat al col·legi electoral

per Redacció , 30 de setembre de 2017 a les 18:31 |
Envia'ns la teva fotografia votant al referèndum | NacióDigital
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de setembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Més de 5 milions de catalans estan cridats a votar aquest diumenge1 d'octubre, en els més de 2.000 col·legis repartits per tot el territori. Aquestes hores prèvies a la convocatòria, milers de ciutadans compromesos, s'estan autoorganitzant per fer possible la votació des d'escoles, centres cívics, casals de gent gran, centres de salut o altres equipaments. Malgrat la prohibició del govern espanyol, el clam general és fugir de la por i ocupar els espais públics per aconseguir introduir la papereta a les urnes.

NacióDigital, mitjà també compromès amb el dret a decidir i la democràcia, ha obert dues vies de comunicació per a que els lectors ens enviïn amb fotografies, vídeos o comentaris com estan vivint, en temps real, les hores prèvies a la votació i el moment d'introduir la papereta a les urnes.


Pels que feu servir normalment Twitter, obrim un canal a partir de l'etiqueta#refND. Instruccions: Quan escriguis la teva piulada afegeix al final #refND. Tothom que la segueixi, veurà els teus comentaris, fotografies i vídeos i des de NacióDigital en farem una tria per documentar la informació que publicarem durant les pròximes 24 hores.

També hem habilitat un correu electrònic: comunicacio@naciodigital.cat per enviar les teves fotografies. No oblidis indicar el nom del col·legi o centre des del qual votes, així com la localització. En farem una selecció i les publicarem en forma de galeries d'imatges. Moltes gràcies per la vostra participació.

 

Mobilització massiva a l'exterior del Departament d'Economia i Finances. Foto: Adrià Costa

 

Participació