Els col·legis electorals de Berga s'omplen d'activitats, concerts i tallers en la recta final del referèndum

Entitats locals i sobiranistes omplen els punts de votació d'activitat

Redacció
29 de setembre del 2017
Actualitzat a les 23:48h
Els col·legis electorals de Berga s'ompliran, des de la tarda de divendres i fins primera hora de diumenge, d'activitats, concerts i tallers, entre molts altres actes, que congregaran gent en aquests punts de votació, de cara al referèndum que es farà diumenge 1 d'octubre. Amb això, els berguedans se sumen a la crida realitzada per entitats sobiranistes, per tal d'impedir el tancament d'aquests locals.

A Berga, les activitats es repartiran en diversos punts. Als col·legis electorals més grans serà on s'han organitzat més activitats, tot i que l'ANC i Òmnium preveuen tenir gent en tots i cadascuna de les zones de votació d'arreu de la comarca.

A l'Institut Guillem de Berguedà de Berga hi haurà, aquest divendres a la tarda, l'assaig dels Castellers, amb sopar i, posteriorment, concert de Brams, Antídot, Manolitos, Skàndol Públic i música del PD Urrixic. Per altra banda, també hi haurà actes al Jutjat Vell, amb meditació, cinema, karaoke i cinema marató divendres, i tallers, vermut musical, paella, concursos, campionats de Fifa, cinema i música, entre d'altres, dissabte. Al Pavelló de Suècia, s'ha organitzat un acte de tardor cultural amb xerrades sobre la república i els 75 anys del Club d'Esquí Berguedà divendres, al que se sumarà una sessió de cinema, i xerrades sobre l'amor en l'art, Jaume I el Conqueridor, literatura catalana i l'assaig dels cantaires, entre d'altres, dissabte. L'Escola de Santa Eulàlia, per altra banda, també tindrà jocs de pilota durant el divendres, i partits de futbol, ioga, ball folk, vermuts, dinar, tallers, xocolatades i cinema, dissabte, entre altres activitats.