Alteracions del trànsit al centre de Berga en motiu de la Berga Bolet

No es permetrà circular o estacionar en diversos carrers del nucli històric durant divendres 29 i dissabte 30 de setembre

Redacció
28 de setembre del 2017
Actualitzat a les 12:21h
Berga Bolet.
Berga Bolet. | Aida Morales.
Diversos carrers del centre de la ciutat de Berga viuran, durant divendres 29 i dissabte 30 de setembre, diverses alteracions del trànsit, en motiu de la celebració de la 4a edició de la Berga Bolet. Segons ha informat l'Ajuntament de Berga, estarà prohibit estacionar a la plaça de Sant Pere, a la plaça Doctor Saló, a la plaça de les Fonts i a la plaça del Forn des de les 8.00 del matí i durant els dos dies per tal de muntar carpes. 

A més, el dia 30 no es permetrà la circulació ni l’estacionament de vehicles al carrer major, des de la plaça de les Fonts fins a la plaça de Sant Pere, a partir de les 8.00 del matí i fins a les 21.00 del vespre. La prohibició de circular i estacionar també es farà extensiva a la plaça de Sant Pere, la plaça Doctor Saló, la plaça del Forn, la plaça de les Fonts i la Ronda de Queralt en sentit ascendent i descendent, des del passeig de la Estaselles fins a la Ronda Moreta, ja que durant tot el dia es realitzaran activitats lúdiques, culturals i gastronòmiques en els espais esmentats. 
Arxivat a