Demanen 7 anys de presó per l'home que va entrar a robar en una casa d'Avià

La Fiscalia l'acusa d'un delicte de robatori amb força dins de casa habitada amb reincidència

Redacció
27 de setembre del 2017

Palau de Justícia de Barcelona Foto: Adrià Costa


La Fiscalia demana 7 anys de presó i l'abonament de 128,28 euros, per a Domingo N.F., l'home que presumptament va entrar a robar, el passat 16 de maig del 2016, en una casa d'Avià situada al carrer Roure. Segons l'escrit del fiscal al que ha tingut accés NacióBerguedà, el suposat lladre va entrar a l'habitatge per la porta del garatge i, acte seguit, va robar 600 euros que hi havia dins d'un moneder al dormitori dels propietaris.

Tal com precisa el Ministeri Públic, el lladre va entrar a la casa amb els propietaris dins i, en total, va realitzar desperfectes per un valor de 2.280 euros. En aquest cas, l'asseguradora va indemnitzar els propietaris amb 2.151,72 euros, però els afectats reclamen una indemnització legal pels 128,28 euros que van perdre i que no se'ls han retornat.

Al judici, que es farà el proper dimarts 3 d'octubre a les 10.30 hores a la secció tercera de l'Audiència de Barcelona, el fiscal demanarà una pena de 7 anys de presó per a Domingo N.F. per un delicte de robatori amb força dins de casa habitada. A més, sobre aquest delicte concorre l'agreujant de reincidència, ja que l'home ja havia estat jutjat anteriorment per altres robatoris amb força o dins de casa habitada a Manresa, Vilanova i la Geltrú, Múrcia i Granollers.