Maria Antònia Ortega dimiteix com a presidenta de l'Associació de Veïns de la Valldan

Assegura que continuarà al costat dels veïns i de la nova junta, ja sigui com a ciutadana o com a regidora del districte a l'Ajuntament de Berga

Redacció
27 de setembre del 2017
Actualitzat a les 10:59h
Maria Antònia Ortega, fins ara presidenta de l'Associació de Veïns de la Valldan.
Maria Antònia Ortega, fins ara presidenta de l'Associació de Veïns de la Valldan. | Aida Morales
Maria Antònia Ortega, fins el moment i durant els últims anys presidenta de l'Associació de Veïns de la Valldan, ha decidit fer un pas enrere i, segons ha fet públic a través d'un comunicat, dimitir públicament del càrrec, per tal de "donar pas a possibles noves propostes" que continuïn fent avançar el projecte: "Per tant, molta sort i encerts a qui n'agafi el relleu".

"Valoro molt positivament l'oportunitat que se'm va donar de treballar per a tots els veïns i veïnes de la Valldan", ha afirmat a la carta oberta. En aquest punt, ha dit, el seu objectiu "va ser i és" el de treballar perquè la Valldan i els seus veïns "se sentin orgullosos del seu poble" i, de manera conjunta, es pogués aconseguir millorar-lo.

Malgrat la seva renúncia, però, Ortega també ha volgut "reiterar" el seu "compromís" amb els veïns i, com a regidora del districte a l'Ajuntament de Berga, ha assegurat, continuarà treballant "en tot allò que necessitin", així com amb el que requereixi la nova junta que sorgeixi de les eleccions.
Arxivat a