Tornen a destrossar el cartell del referèndum de l'entrada de Bagà

L'ANC fa una "crida a la calma" i assegura que el tornaran a reconstruir "perquè la democràcia no es silencia amb actes vandàlics"

Redacció
26 de setembre del 2017
Actualitzat a les 10:48h
Cartell destrossat a Bagà aquesta matinada.
Cartell destrossat a Bagà aquesta matinada. | Cedida
Bagà s'ha despertat, aquest dimarts, amb el cartell en suport del referèndum d'independència de l'1 d'octubre que hi havia a la rotonda d'entrada destrossat. De fet, no és la primera vegada que malmeten aquest material que l'ANC i Òmnium Cultural havien col·locat en aquest punt del municipi.

La primera, la destrossa va ser conjunta amb l'arrencada de diversos cartells de la vila. Arran d'això, es va convocar una concentració a Bagà davant de la rotonda i es va reconstruir el plafó. Segons l'ANC de Bagà, que malmetin el material és un camí, però, que no acabarà amb la democràcia: "Ens poden trencar el cartell, ens poden arrencar cartells, però ningú ens pararà l'1 d'octubre. #Votarem #Guanyarem #Somdemocràcia".

No obstant això, l'Assemblea també ha volgut fer una "crida a la calma i a la serenitat", i ha afirmat que "amb alegria", el tornaran a refer "perquè la democràcia no es silencia amb actes vandàlics".
 

Cartell mig reconstruit a Bagà. Foto: Cedida