Núria Picas, segona a l'Ultra Pirineu

El guanyador absolut de la cursa és Pablo Villa

Redacció
23 de setembre del 2017
Actualitzat el 24 de setembre a les 11:18h
Núria Picas, a l'arribada a Bagà.
Núria Picas, a l'arribada a Bagà. | @UltraPirineu
L'atleta berguedana Núria Picas ho ha patit, però ha aconseguit finalitzat en segona posició l'anomenada "cursa de casa". A l'Ultra Pirineu, on s'enfrontava contra algunes de les millors del món, i amb un estat de salut encara ressentit de l'Ultra Trail del Mont Blanc, Picas ha estat capaç d'assolir un podi esperat, malgrat que no ha pogut superar la seva principal competidora, Maite Maiora, que està realitzant una magnífica temporada.

Picas ha arribat a la meta amb els seus dos fills, en un final de cursa on no han faltat les estelades i els domassos en favor de la democràcia i el dret a l'autodeterminació del poble català. Ho ha fet amb 14 hores i 40 minuts, ja fosc a la plaça Catalunya de Bagà, però acompanyada de l'escalf de la gent, que s'ha aplegat a celebrar la seva victòria.

La cursa, però, se l'ha endut Pablo Villa, que fa dos anys havia abandonat l'ultra a la meitat i que, segons havia dit, ja tenia previst treure's aquesta espina. El podi s'ha completat amb Dmitry Mityaev i Aurelien Dunand-Pallaz

Més informació, galeria de fotos i crònica sencera de l'Ultra Pirineu en les properes hores