Fonollet treu pit durant la Festa Major, amb música, tallers i activitats esportives

Se celebra aquest cap de setmana a cavall entre Casserres i Puig-reig

Redacció
22 de setembre del 2017
Actualitzat a la 13:21h
1200_1506079125fonollet_17
1200_1506079125fonollet_17
L'Associació de Veïns de Fonollet, a cavall entre Casserres i Puig-reig, torna a prometre un cap de setmana de disbauxa, amb una Festa Major popular, festiva i artística, que començarà aquest divendres 22 de setembre i finalitzarà diumenge 24. Segons han informat, els veïns han decidit cancel·lar la caminada-pedalada de Fonollet que estava prevista el proper 1 d'octubre, per tal d'afavorir que tothom pogués anar a votar al referèndum d'independència de Catalunya.

Abans, però, la música, els tallers, les activitats infantils i les activitats esportistes seran les protagonistes. La Festa Major començarà a les 21.00 hores amb la lectura del pregó i una caminada popular. A continuació, Jises & The Funkytects amenitzaran la festa, que acabarà amb DJ Helsinki & Oslo, col·laboració de l'Associació Cultural Konvent.

La desena Cavallada de Fonollet a Fonogedell obrirà els actes de dissabte, que continuaran amb un concurs de truc a la tarda, un taller de màscares creatives per a nens, i jocs tradicionals d'Àfrica i dansa contemporània, que donaran peu, més tard, a un sopar de productes de quilòmetre zero, amb concert de la Figa de Casserres i, més tard, Urra i DJ Nicky.

La missa i la cantada de goigs a Sant Sadurní ompliran el matí de diumenge, amb la ballada de La Borrèia de Fonollet amb la Berguedana de Folklore Total i ball de gegants, a banda d'un espectacle infantil amb Dani Makyk, vermut i dinar popular. A les 18.00 hores, Joan Altarriba ambientarà el ball de festa major.