Alteracions del trànsit a Berga en motiu de la Fira de Santa Tecla

La zona del recinte firal estarà tallada al trànsit i no es permetrà l'estacionament en la zona, durant el cap de setmana

Redacció
22 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:37h

Zona dels ramaders de la Fira Foto: Aida Morales


La Fira de Santa Tecla provocarà, durant aquest cap de setmana, diverses afectacions viàries a Berga, concretament a la zona del passeig de la Indústria. Les alteracions es produiran a la plaça Viladomat, des de les 16.00 hores d’aquest divendres, fins a la mitjanit de dilluns 25 de setembre. 

Segons ha informat l’Ajuntament de Berga, el recinte firal ocuparà tot l’espai que hi ha entre la plaça Viladomat a la rotonda del CAP de Berga, on es prohibirà l’estacionament de vehicles en tot el tram des de les 6.00 del matí de dissabte a les 23.00 hores de diumenge. Això també implicarà la impossibilitat d’accedir al passeig de la Indústria a través del carrer Lluís Millet i l’avinguda del Canal Industrial. En canvi, els cotxes sí que podran circular per la part superior del Vall fent ús de la carretera de Ribes en direcció a la Ronda Moreta.

A més, la fira també comportarà el canvi d’ubicació del mercat setmanal del dissabte. En aquest cas, les parades ocuparan l’espai del passeig Vila de Casserres, des de rotonda de l’ambulatori fins a la plaça de Gernika. Pel que fa al trànsit, aquesta via estarà tallada en sentit dret de la circulació, en direcció a la rotonda de l’ambulatori fins al parc dels bombers, així com el carrer Mestre Pedret des del carrer Pere II fins passeig de la Indústria. A més, no es permetrà l’aparcament de vehicles durant les hores de desenvolupament del mercat, és a dir, des de les 3.00 del matí fins a les 16.00 de la tarda del dissabte. 
 

Arxivat a