Les targetes de l'autobús del Berguedà a Barcelona, ara també a l'Ajuntament de Gironella

El consistori oferirà la possibilitat de comprar les targetes integrades

Redacció
21 de setembre del 2017
Actualitzat a les 18:46h

Un autocar de l'Alsina Graells. Foto: ACN


Les targetes de l'autobús que enllaça el Berguedà amb Barcelona, i que fins ara només es podien comprar a l'administració de Berga d'ALSA i a l'Estació del Nord de Barcelona, es poden adquirir, a partir del dilluns 25 de setembre, també a l'Ajuntament de Gironella. Així ho ha informat el consistori, per tal d'apropar aquest servei a la ciutadania. 

Segons han dit, l'Ajuntament disposarà del Pack Berguedà – Barcelona, que inclou una targeta recarregable de 10 viatges d’ALSA, i una targeta T-10 d’una zona per a completar el viatge a Barcelona utilitzant altres models de transport integrats, com ara el metro, l'autobús, el ferrocarril o el tramvia, efectuant fins a tres transbordaments, sempre i quan el desplaçament sigui dins la primera corona tarifària i es validi la targeta en cada canvi de transport.

Les targetes es podran adquirir durant l’horari d’atenció al ciutadà, de dilluns a divendres de 8.00 a 14.15 hores, i dijous de 16.30 a 18.30 hores (excepte juliol i agost). El consistori oferirà el servei de venda de targetes, però no el de recàrrega, per tant, els usuaris que vulguin carregar la seva targeta s’hauran de dirigir a l’Administració de Berga d’ALSA, o a l’Estació del Nord de Barcelona.
Arxivat a