Borredà tanca el 2016 amb un romanent de 416.000 euros i arregla tres camins públics

El municipi continua el canvi de l'enllumenat

Redacció
21 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:16h
Municipi de Borredà.
Municipi de Borredà. | AjBorredà.
Borredà ha tancat el 2016 amb un romanent de tresoreria de 416.000 euros, segons ha informat l’equip de govern en un comunicat. Una situació sobre la qual l’alcalde, Joan Roma, va mostrar la seva satisfacció al ple, destacant que era el sisè any consecutiu de tancament de pressupost amb resultat positiu, malgrat la normativa imposada pel Ministeri d’Hisenda de no permetre destinar aquest romanent a noves inversions. 

Per altra banda, a la sessió plenària també es va informar de l’arranjament de tres camins públics, amb un import de 46.000 euros a càrrec de la Diputació de Barcelona en un 90%, i de la finalització en breu del catàleg de camins públics que també finança l’ens supracomarcal. Aquest treball estarà en exposició pública perquè tothom pugui estudiar-lo i presentar-hi al•legacions, per tal de aprovar-lo a principis de l’any vinent. Amb aquest, l’objectiu és tenir arranjats tots els camins que portin a cases habitades o de segona residència, fins a tenir-los tots en condicions de transitabilitat. 

A més, també s’han iniciat les obres de substitució del cablejat de l’enllumenat públic, per part de l’empresa Elèctrica del Cadí, per un import de 26.000 euros. Una operació finançada per la Diputació de Barcelona, que consisteix en renovar una part dels cables dels carrers del nucli antic, així com substituir llums de sodi per altres de led. 

Finalment, el consistori també ha informat que, en aquest curs escolar, el cicle infantil de l’Escola de Borredà s’ha pogut obrir amb normalitat, després de crear una comissió destinada a impulsar-lo i, al mateix temps, obtenir prou alumnes com per mantenir l’escola oberta.