15
de setembre
del
2017
Actualitzat
a les
10:21h
Sergi Figueras, reconegut i premiat com un dels millors sommeliers de Catalunya i de l'estat espanyol, serà l'encarregat, aquest divendres 15 de setembre, de conduir un tast excepcional a la botiga degustació de Gironella Victòria Vins. Serà, segons han explicat a NacióBerguedà, en un viatge a través del projecte Thunder Wine Makers, que busca apropar-se a determinats cellers amb propostes de nous vins, a través de vinyes oblidades.
El tast, han explicat, inclourà sopar per un cost de 25 euros i manté obertes les inscripcions fins l'últim moment al telèfon 645100616. Tal com han precisat, l'objectiu de Figueras és conduir un viatge vinícola a través de l'observació i la perseverança, que ajudi a endevinar els millors moments de cada zona, tot jugant les cartes que cada celler pot oferir. Un recorregut que passarà per la zona de Rueda, a Jerez, i del Montsant, al Penedès, amb vinificacions "molt especials, tenint en compte les especialitats que el mercat devora actualment", han explicat des de Victòria.
En aquest camí, doncs, es podran tastar vins fermentats en àmfores de fang, treballats només amb varietats locals, produccions limitades i vins amb història de "feina dura, àrdua i feréstega", han assegurat. Tots ells, a més, elaborats directament amb els productors, de manera ecològica, biodinàmica i natural. "Màgia pura", sota el guiatge d'un dels grans, al Berguedà.
El tast, han explicat, inclourà sopar per un cost de 25 euros i manté obertes les inscripcions fins l'últim moment al telèfon 645100616. Tal com han precisat, l'objectiu de Figueras és conduir un viatge vinícola a través de l'observació i la perseverança, que ajudi a endevinar els millors moments de cada zona, tot jugant les cartes que cada celler pot oferir. Un recorregut que passarà per la zona de Rueda, a Jerez, i del Montsant, al Penedès, amb vinificacions "molt especials, tenint en compte les especialitats que el mercat devora actualment", han explicat des de Victòria.
En aquest camí, doncs, es podran tastar vins fermentats en àmfores de fang, treballats només amb varietats locals, produccions limitades i vins amb història de "feina dura, àrdua i feréstega", han assegurat. Tots ells, a més, elaborats directament amb els productors, de manera ecològica, biodinàmica i natural. "Màgia pura", sota el guiatge d'un dels grans, al Berguedà.