Compromís x Bagà denuncia comentaris «ofensius, vexatoris i humiliants» a l'alcalde i equip de govern

L'equip de govern manté que "no ha de ser qui sostingui un problema polític que hi ha entre la Generalitat i l'administració General de l'Estat"

Redacció
13 de setembre del 2017
Actualitzat el 14 de setembre a les 12:04h

L'actual alcalde de Bagà, Nicolás Viso Foto: Aida Morales


El grup municipal Compromís x Bagà ha denunciat, a través d'un comunicat, comentaris "ofensius, vexatoris i humiliants" cap a l'equip de govern i l'alcalde de la vila, Nicolás Viso, arran del conflicte obert pel procés polític que viu Catalunya. Segons han indicat a través d'un comunicat, en els darrers dies algunes xarxes socials i mitjans de comunicació han rebut comentaris "amb una forta càrrega antidemocràtica" i que desfiaven la "pluralitat d'opinions", mitjançant expressions que, tal com han indicat, "condueixen a l'amenaça i la por dels que el seu dia van ser escollits com a representants polítics" de la vila. 

En aquest punt, el partit que actualment governa Bagà vol fer una "reflexió" sobre la situació d'àmbit nacional que porta a fer aquest comunicat. Segons el seu punt de vista, l'Ajuntament de Bagà "no ha de ser qui sostingui un problema polític que hi ha entre la Generalitat i l'administració General de l'Estat", han recordat. Per això, han volgut emplaçar qui correspongui a "buscar una solució política" que no comprometi funcionaris, ni altre personal del consistori.

Comunicat de Compromís x Bagà