Els colors tornaran a inundar la Festa Major de Sant Corneli

Una festa holy i una festa fluor seran dos dels actes principals dels quatre dies de festa grossa

Redacció
08 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:52h
1200_1504885599sant
1200_1504885599sant
Sant Corneli està de festa major. Ha començat aquest divendres amb un dinar al restaurant Santa Bàrbara i discoteca a la nit amb DJ's Liria's. Aquesta, però, agafarà embranzida dissabte, amb una xocolatada a la Font de Roure i una Festa Holi, un dels actes més esperats. En aquesta, que també es farà a la Font del Roure, es convida tothom a gaudir d'un moment ple de colors, a passar-ho bé i a difondre bones sensacions. 

A la tarda, a més, es podrà practicar tir al plat, jocs de taula i manualitats, i entrada la mitjanit, tothom qui vulgui podrà participar, també, a la Festa Fluor, amb Dlight i Adrià Ortega al Cine-teatre de Sant Corneli. 

Les sardanes amb la Cobla Pirineu obriran el diumenge al migdia, que es complementarà amb atraccions infantils a la Font del Roure i, poc després, l'entrega de premis del Xè Concurs de Pintura Ràpida al Museu de les Mines de Cercs. A la tarda, a més, es farà un concurs de truc i, a la nit, gran ball de revetlla amb Trio Dolce Vita i discoteca mòbil. 

Dilluns 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, es convida tothom a canviar la senyera, amb un esmorzar de coca i xocolata i, a les 11.30 hores, s'han organitzat jocs de cucanya a la Font del Roure. A les 17.00 hores hi haurà havaneres amb la Rivera Tercer, la tradicional cremada de rom i, seguidament, ball de fi de festa amb Cafè Trio.