La Bauma torna a fer el Tomb Encantat per Berga

L'acte es farà aquest dissabte 9 de setembre a partir de les 19.30 hores

Redacció
08 de setembre del 2017
Actualitzat a les 9:48h
1200_1504803519TOMB207_master
1200_1504803519TOMB207_master
La Bauma dels Encantats torna a tancar l'estiu amb una de les seves activitats estrella. Aquest dissabte 9 de setembre s'organitza el Tomb Encantat, una festa que, segons han indicat, "cada any es consolida més entre els joves" de la comarca, i que consisteix en una cercavila amb els gegants, el Penina i la Gosolana, que van fent parada en alguns bars de la ciutat. Cada establiment ofereix beure als participants, i alguns, fins i tot, alguna cosa per menjar. 

El Tomb Encantat començarà a dos quarts de vuit de la tarda des de la plaça Viladomat i amb l'acompanyament musical de la xaranga d'Igualada "Ho peta". Enfilarà fins la rotonda de l'ambulatori i tornarà a pujar pel passeig de la Indústria, fins al carrer Balmes i la plaça de Sant Pere. A les 21.00 hores es farà sopar popular davant de l'Ajuntament, a càrrec de l'associació de veïns de la mateixa plaça, amb un entrepà i beguda per quatre euros. 

Després de sopar, es reprendrà el tomb enfilant el carrer ciutat i se seguirà amb el recorregut, que aquest any no passarà pel carrer del Roser, per tal d'evitar que acabi més tard del previst.