Alcaldes i alcaldesses del Berguedà es comprometen amb l'1-O

És la resposta dels batlles a la carta signada per Puigdemont i Junqueras on s'informa que comptaran amb els locals municipals

Redacció
07 de setembre del 2017
Actualitzat el 08 de setembre a les 10:25h
Captura del mapa de NacióDigital
Captura del mapa de NacióDigital | Google Maps


Alcaldes i alcaldesses del Berguedà ja han signat els decrets de compromís amb el referèndum de l’1-O des de primera hora del matí. Durant la matinada, han rebut una carta del Govern on s’informa als ajuntaments que comptarà amb els locals municipals.

Els batlles que, de moment, estan signant decrets d'alcaldia són del PDECat, ERC i CUP, i molts d'ells n'estan informant a través dels seus comptes de Twitter. A més, en el cas de Vilada, on hi ha una coalició entre PSC i ERC, l'alcalde accidental Quim Espelt també ha signat. 

En els decrets d'alcaldia s'acorda donar suport al referèndum convocat per l'1 d'octubre i es comprometen a complir les previsions de la Llei del referèndum aprovada aquest 6 de setembre. També es preveu donar compte del decret en la pròxima sessió plenària així com informar-ne al Govern i a les entitats municipalistes.

En aquest enllaç, pots consultar tots els ajuntaments catalans. Els següents són alguns dels berguedans, als quals se suma la Pobla de Lillet: