Neix Freends, una web-app creada al Berguedà per promocionar i vendre entrades d'esdeveniments

La plataforma ja ha començat a funcionar, de manera paral·lela a la cerca d'inversors i a la confecció de la nova aplicació

Redacció
06 de setembre del 2017
Actualitzat a les 19:15h

Imatge promocional


Els esdeveniments i la tecnologia mariden i fan força, a través de noves plataformes que donen a conèixer i teixeixen xarxes entre artistes, empreses i interessats. Aquest és el cas de Freends, la nova web-app creada per un grup de berguedans i el suport de Mon DJ, que busca promocionar i vendre entrades d'esdeveniments festius, a través de promotors independents. Segons han explicat a NacióBerguedà els seus impulsors, els promotors són coneguts com a freends, i es queden una comissió per cada venda que generen, fomentant la unió entre usuaris i una forma de treballar més col·laborativa. 

De fet, han precisat, la plataforma ja va començar a funcionar aquest passat dilluns 4 de setembre, amb un primer esdeveniment que servirà com a prova pilot, i que promocionarà la festa del proper dissabte 16 de setembre a La General, amb els artistes Hector Mass i el DJ Weah. En aquest cas, les entrades es poden comprar a través de Freedns&Co on, a mesura que vagi creixent, els usuaris també podran consultar tota la informació sobre promotors i festes properes al lloc on es troben.

Ara per ara, Freends té format web. Una primera fase, han indicat, que donarà lloc a l'aplicació que ja s'ha començat a confeccionar, de manera paral·lela a la recerca de possibles inversors que vulguin formar part del projecte.