El partit benèfic entre el FS Casserres i el Barça Futsal recapta 550 euros pels refugiats

Els dos equips ofereixen un bon espectacle futbolístic, amb diversos gols i bon ambient

Redacció
04 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:33h
Partit benèfic d'alt nivell viscut a Casserres entre PC Imagine FS Casserres i Associació de Jugadors del Barça Futbol Sala
Partit benèfic d'alt nivell viscut a Casserres entre PC Imagine FS Casserres i Associació de Jugadors del Barça Futbol Sala | Albert Codina
El partit benèfic entre el sènior masculí del PC Imagine FS Casserres i l'Associació de Jugadors del Barça Futsal ha aconseguit recaptar 550 euros, que es destinaran al projecte del Centre de Refugiats que hi ha actualment a Berga, i que gestiona la Creu Roja del Berguedà, en el primer procés d'acollida dels nouvinguts. 

Una competició que es va realitzar aquest passat dissabte 2 de setembre a Casserres, i que va comptar amb un gran nombre d'aficionats i curiosos que van omplir el pavelló per gaudir de l'espectacle futbolístic. En aquest acte també hi va ser present la Federació Catalana de Futbol, que mitjançant la seva Fundació Privada va finançar les despeses del partit.

La primera part va ser molt igualada, amb ocasions de gol per a tots dos equips que, finalment, no van progressar. A la mitja part, però, i amb un resultat d'1 a 2, a favor de l'equip blaugrana, es va engegar una pluja de gols en què, cadascun dels dos equips, va poder demostrar les seves qualitats tècniques, tot oferint un gran espectacle futbolístic. Aquest partit, a més, va encetar la celebració del 30è aniversari del club, que enguany omplirà la temporada 2017-2018 d'actes, i també va ser el primer partit de la temporada per als blaugranes.