Música i dansa ompliran Berga durant el setembre, amb l'objectiu de dinamitzar el comerç

Les activitats serviran per dinamitzar el carrer del Roser, el passeig de la Pau, la Gran Via, la carretera de Sant Fruitós, la Font del Ros i altres zones properes

Redacció
01 de setembre del 2017
Actualitzat a les 16:36h

Els bastoners Cop de Garrot Foto: Aida Morales


Berga inicia, durant la primera quinzena de setembre, una campanya de dinamització per donar a conèixer el teixit comercial i associatiu de la ciutat, a través de la música i la dansa. Serà de la mà de l’entitat Eix 3 Branques de Berga Comercial, que donarà visibilitat a entitats berguedanes vinculades a l’art amb diferents jornades de presentació de les associacions, a través d’activitats lúdiques i culturals. La plaça dels Països Catalans acollirà els tallers gratuïts del 12 al 15 de setembre de les 17.30 a les 19.00 i, per altra banda, també s’oferirà berenar als assistents. 

A més, els comerços adherits a l’Eix 3 Branques, és a dir, els que inclouen el carrer del Roser, el passeig de la Pau, la Gran Via, la carretera de Sant Fruitós, la Font del Ros i altres zones properes, sortejaran lots de regal valorats en més de 1.000 euros entre els clients que hagin realitzat les seves compres en aquests establiments entre l’1 i el 15 de setembre. Els guanyadors es donaran a conèixer a través d’un sorteig públic que es farà el 15 de setembre a la plaça dels Països Catalans. 

Les activitats

Dimarts 12 de setembre, la colla Cop de Garrot impartirà un taller de ball de bastons i, seguidament, hi haurà un taller d’iniciació a la dansa lliure a càrrec d’Amèlia Alvera de l’Associació Catalana de Dansa Lliure. 

Dimecres 13 es farà una classe de balls de saló amb Joan i Rosanna, així com balls en línia amb l’entitat Ball en Línia de Berga i, dijous 14 de setembre, l’Escola de Balet i Treball Corporal Maria Alba, realitzarà un taller anomenat “Coneix el món de la dansa”. A continuació, un taller d’iniciació al country amb l’Associació Country Granger’s del Berguedà, acabarà el dia. 

I finalment, divendres 15 de setembre hi haurà un taller de sardanes a càrrec de la Colla Sardanista Cim d’Estela i la Colla Brots del Cim. La jornada acabarà amb un taller de danses tradicionals amb l’Esbart Dansaire Queralt i el sorteig dels lots de la campanya comercial dels establiments de l’Eix 3 Branques. 
 

Activitats de dansa a Berga durant el mes de setembre

Arxivat a