El FS Casserres es batrà en duel amb el Barça Futsal en un partit benèfic pels refugiats

El matx serà aquest dissabte 2 de setembre a les 18.00 hores a Casserres

Redacció
31 d'agost del 2017
Actualitzat a les 10:08h
Jugadors del Barça Futsal
Jugadors del Barça Futsal
El sènior masculí del PC Imagine FS Casserres i l'Associació de Jugadors del Barça Futsal es batran aquest proper dissabte 2 de setembre a les 18.00 hores al camp del Casserres, en un partit benèfic per a la Creu Roja del Berguedà, que ajudarà a finançar el projecte del Centre de Refugiats que actualment hi ha a Berga, i que ajuda en la rebuda i primer procés d'acollida dels nouvinguts. 

Un partit en què els dos equips es tornaran a enfrontar, després de l'amistós a la Ciutat Esportiva Joan Gamper que es va celebrar el desembre passat, i que aquest proper dissabte s'emmarcarà dins dels actes de la Festa Major de Casserres. A més, segons han informat, el partit encetarà la celebració del 30è aniversari del club, que enguany omplirà la temporada 2017-2018 d'actes, i serà el primer partit de la temporada per als blaugranes. 

L'Associació Jugadors Barça Futsal es va crear fa un any, aproximadament, i una de les serves primeres activitats va ser realitzar un partit benèfic per la marató de TV3 contra els veterans del Martorell.