Aigua de Viladrau ajudarà a recuperar senders GR de Catalunya

L'empresa destinarà un euro per cada fotografia ciutadana rebuda

per Redacció, 30 d'agost de 2017 a les 14:00 |
Senders GR de Catalunya. | FEEC
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'agost de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'empresa Aigua de Viladrau ha iniciat una nova campanya per tal d'ajudar a recuperar i arreglar els trams més castigats de la xarxa de senders de gran recorregut de Catalunya, coneguts com a senders GR. D'aquesta manera, l'empresa donarà un euro per a aquesta causa, cada vegada que un ciutadà comparteixi la fotografia d'un camí a la pàgina web de la campanya, o sota el hashtag #MOUTEPELSGRS a Instagram o Twitter. 

La iniciativa estarà oberta fins el 15 d'octubre quan, al final de l'acció, es publicarà un vídeo col·laboratiu a les xarxes socials amb totes les fotografies compartides, que formaran el gran recorregut que s'haurà ajudat a mantenir. Els grans recorreguts de Catalunya són considerats d'interès paisatgístic, cultural, turístic, històric i social. A Catalunya el total de senders homologats senyalitzats sumen més d’11.000 quilòmetres que són senyalitzats i mantinguts per les entitats excursionistes de cada zona.

 

Participació