Maria Illa, dels Mountain Runners del Berguedà, tercera a la Marrana Skyrace de 23 km

Marc Traserra i Marc Carós guanyen ex aequo la cursa, mentre que el podi de dones es completa amb ECastellsagué, Picanyol i Illa

Redacció
29 d'agost del 2017
Actualitzat a les 10:57h
Maria Illa (arxiu)
Maria Illa (arxiu) | Josep Maria Montaner

 

Marc Traserra, subcampió del món de curses de muntanya júnior, i el ripollenc Marc Carós han guanyat aquest diumenge ex aequo la Marrana Skyrace de 22 km amb un temps de 02:55:59: La cursa ha arrencat amb la novetat d'haver esgotat ràpidament les 550 inscripcions previstes i la venda afegida ahir dissabte de 20 dorsals més per les dues modalitats (22 km i 11 km).
 

Marc Trassera, a la fotografia, ha estat, junt amb Marc Carós, el guanyador de la cursa. Foto: Josep Maria Montaner


Traserra i Carós, que han fet una cursa molt igualada, han entrat junts a la línia de meta per voluntat d'ambdós, segon ha estat Jordi Clermont (Amer Hipra), amb un temps de 02:59:51, i tercer Zoel Codola (03:04:21). En dones, per altra banda, s'ha endut la Volta del Gegant (23 km) Ona Castellsagué (UE Vic), amb un temps de 03:27:25, seguida de Montse Picanyol (Gemi), amb 03:38:34, i Maria Illa (Mountain Runners del Berguedà), que ha fet una crono de 03:42:39.
 

Marc Carós, a la foto, ha entrat amb el mateix temps que Marc Traserra. Foto: Josep Maria Montaner

 

A la fotografia hi veiem Montse Picanyol trescant pels cims de Vallter2000. Foto: Josep Maria Montaner


En la modalitat d'11 km els vencedors han estat Isaac Barti (La Sportiva Júnior), amb un temps de 01:15:21, seguit de Lluís Barbé (Be One & Ollu Racers), que ha fet 01:18:07, seguit de Jordi Gallego (Egaramossenaires), just 3 minuts i 23 segons més tard.
 

Isaac Barti durant la seva cursa a la CIrc de Morens (11 km), que ha guanyat avui. Foto: Josep Maria Montaner


Les dones que han guanyat la cursa Circ de Morens han estat, primera, Cristina Almaraz (independent), amb un temps de 01:40:24, seguida d'Olga Estellé (Oliu Races) que ha fet 01:4418 i de Bea Campos (Club de Trail Laia Diez), amb una crono final de 01:49:12.

La Volta del Gegant, de 23 km i 1.900 m de desnivell ha passat pel pic de la Dona, la cabana de Bacivers, el Bastiments, el coll de Tirapits, el Racó i el coll de la Marrana; i el Circ de Morens, d'11 km i 900 m des desnivell ha fet el trajecte pel pic de la Dona i al coll de la Marrana.
 

Bea Campos ha fet tercera en la cursa Cird de Morens, d'11 km. Foto: Josep Maria Montaner


En aquesta 6a edició, els organitzadors, el Club Excursionista Madtem, han cregut que la gran concentració de gent que es produeix en aquest esdeveniment és prou gran com per ajudar en una acció social. Aquest any 2017 han cregut necessari unir forces amb el Banc d'Aliments per primera vegada en una causa com és la necessitat d’aliments. En aquest aspecte cada corredor que vulgui participar en un sorteig final de material proporcionat per tots els col·laboradors de la cursa haurà d'aportar aliments que seran recollits en el moment dels lliurament de la bossa del corredor. D'aquesta manera tots els participants del sorteig hauran destinat una ajuda a tots aquells necessitats i ​que cada vegada en són més. 

Vegeu tots els resultats en aquest vincle.