El Refugi Serra d'Ensija prepara «l'Ensija't», una jornada cultural a 2.000 metres d'alçada

La proposta se celebra el proper dissabte a partir de les 18.00 hores

Redacció
29 d'agost del 2017
Refugi Serra d'Ensija, a Saldes
Refugi Serra d'Ensija, a Saldes | Refugi Serra d'Ensija
El refugi Serra d'Ensija, a Saldes, acollirà el proper dissabte 2 de setembre, una jornada cultural d'alçada. La proposta que celebra enguany la quarta edició, arriba amb més força i batejada amb el nom "d'Ensija't", per tal de donar-li més continuïtat i contingut. 

El guarda del refugi i impulsor de la proposta, Xevi Generó, ha explicat a NacióBerguedà que la iniciativa neix com una forma de donar a conèixer el refugi i impregnar de cultura l'alta muntanya, "a 2.000 metres també s'ha de portar la cultura i més en un refugi com el d'Ensija on el lloc i l'espai ho permeten"", ha declarat Generó. A més, ha explicat que servirà per fer un "bon tancament a la temporada d'estiu i sortir una mica de la quotidianitat".  

A partir de les 18.00 hores i a 2.156 metres d'alçada, començaran les reflexions a través de la xerrada de David Palau, autor del llibre "L'espurna". A continuació, la periodista i poetessa Silvia Bel Fransi farà un recital de poemes de temàtica social. El cantautor Jordi Montañez posarà la música a la proposta i els seus ritmes seran els encarregats de tancar aquesta jornada cultural especial. 

Totes les activitats són gratuïtes i obertes. Aquells que vulguin quedar-se a dormir al refugi, però, han de fer una reserva prèvia per passar-hi la nit. 

 
Arxivat a