Tradició, música i la cursa més salvatge, plats forts de la Festa Major de Casserres

Els actes comencen aquest divendres | Rúpits, l'Orquestra Venus o Miquel del Roig són algunes de les propostes musicals

Redacció
24 d'agost del 2017
Actualitzat el 28 d'agost a les 14:34h
Vista del municipi de Casserres
Vista del municipi de Casserres | Ajuntament de Casserres
Casserres es vesteix de Festa Major aquest proper cap de setmana, i ho fa amb un programa replet d'activitats, diverses i per a totes les edats. L'obertura de la festa es farà aquest divendres a les 18.00 hores, amb la Banda de Cornetes i Tambors. A continuació, les autoritats del consistori inauguraran les diverses exposicions a la plaça de Santa Maria, i a les 19.30 hores, el pregó donarà el tret de sortida oficial a la festa. Aquest, anirà a càrrec de Ramon Bernades i MªAngels Zomeño, antics treballadors de l'Ajuntament. El grup Flipats pel Teatre Petits i Punt representarà l'obra "Un viatge als musicals". 

La nit del divendres, destaca per la seva oferta musical variada. La primera proposta, les Haveneres amb rom cremat a càrrec del Cor de Catalunya, a les 22.00 hores a la plaça de Santa Maria. A les 23.00, començarà pel poble el Cercatasques amb la Xaranga Casa Barrets, i a continuació els grups AlbercocKs i Thug Life acabaran d'ambientar la nit per als més joves. 

El dissabte començarà amb el XIV concurs de pintura ràpida i les activitats infantils a les piscines municipals amb Dani Magyk, un canó d'espuma i l'animació dels Xiruques del Roc de la Mel. A la tarda, el concurs de botifarra al Local Cultural i, a partir de les 16.30 hores, una de les activitats més esperades i salvatges de la Festa Major; la 6a Casserres Salvatge, organitzada per Casserres Jove i la Comissió de Festes. Al vespres, a les 19.30 sardanes amb la Cobla Principal de Berga, i a les 22.00 hores ball de nit a càrrec de Solistes. A les 23.30 hores, a la plaça de l'Ajuntament nit jove amb els concerts de Rúpits, La Terrasseta de Preixens i Bossonaya. 
 

Un dels grups arribant a la meta de la Casserres Salvatge Foto: Aida Morales


Una desfilada de vestits de paper, obrirà el diumenge de Festa Major. L'activitat es farà a la plaça de Santa Maria a partir de les 12.45 hores. A la tarda, a les 17.00 hores, partit de futbol amb la presentació del Casserres CF, i a continuació, concert i ball amb l'Orquestra Venus. Per altra banda, la plaça de l'Ajuntament s'omplirà de música i gastronomia, amb un tast, i concert amb Swite Duo a la plaça de la Creu, a càrrec de l'Assemblea de Joves. A partir de les 00.00 hores, el mateix espai, acollirà els concerts de Miquel del Roig i PD Nanfu & Salasxic. A patir de la 5.00 de la matinada, hi haurà el tradicional joc de les cadires. 

Els dies forts de la Festa Major acabaran dilluns 28 d'agost, amb el concurs de truc a la tarda, el lliurament de premis del concurs de dibuix infantil, i el concert per a tota la família amb el grup La Tresca i la Verdesca. A les 19.30 hores, ball final de festa amb Joan Altarriba. 
 

Consulta el programa sencer de la Festa Major

Arxivat a