Entitats i municipis del Berguedà anuncien canvis en els actes del cap de setmana en senyal de dol

Diverses activitats s'aplacen a les properes setmanes

Redacció
18 d'agost del 2017
Actualitzat a les 17:53h
Ofrena d'espelmes al mosaic de Miró
Ofrena d'espelmes al mosaic de Miró | Jordi Bes
Diversos pobles i municipis berguedans han anunciat, durant aquest divendres, canvis d'última hora en els actes previstos a les seves agendes o programes de festa major. 

Els ajuntaments de Berga, Gironella i Borredà han informat en les darreres hores de modificacions en els actes programats per aquest cap de setmana. L'Associació de Veïns de La Valldan també se suma a les mostres de condol emeses des del Berguedà i ha decidit aplaçar els actes de Proclamació de Pubilles i Hereus i de La Valldan 2017 i el Pregó de Festa Major. D'aquesta manera, els actes d'inici de la Festa Major se celebraran el proper dimarts dia 22 a les 20.00 hores. La proclamació d’Hereus i Pubilles tindrà lloc el proper dissabte dia 26 a les 17:30 hores. 

Pel que fa referència al Festival Convivum del Monestir de Sant Llorenç, a Guardiola de Berguedà es manté el concert d'aquest dissabte, i a l'inici de l'acte es guardarà un minut de silenci. De cara al diumenge, l'organització ha cancel·lat el vermut musical. 

A Bagà, queda suspesa la trobada d'intercanvi de plaques de cava, prevista per aquest dissabte. La trobada s'aplaça al dia 26 d'agost. 

L'ANC de Berga també ha notificat a través d'una nota que se suspèn la parada al marcat demà dissabte. Al lloc habitual on es munta aquesta, l'entitat hi posarà una taula amb un crespó negre en solidaritat amb les víctimes dels atemptats a Barcelona i Cambrils. L'ANC també ha recordat que a partir del proper dilluns 21 es muntarà una parada al local dels Castellers de 10 a 13h i de 16.30 a 20h on es podran comprar samarretes, domassos i tiquets de bus.