L'Ajuntament de Gironella suspèn els actes institucionals de la Festa Major

Les dues activitats se celebraran el dimarts vinent | La resta del programa es manté

Redacció
18 d'agost del 2017
Actualitzat a les 14:13h
Minuts de silenci davant l'Ajuntament de Gironella
Minuts de silenci davant l'Ajuntament de Gironella | Aj Gironella
El programa previst per a la Festa Major de Gironella, per aquest proper cap de setmana, patirà alguns canvis, segons ha informat el consistori a través d'un comunicat. A causa de l'atemptat perpetuat ahir a la ciutat de Barcelona, l'equip de govern ha decidit anul·lar els actes institucionals de la festa. 

Segons el consistori, es veuran afectats dos actes institucionals, la proclamació de l’Hereu i la Pubilla de Gironella 2017, previst per aquest vespre, i el Pregó oficial de la Festa Major de demà dissabte. La resta d'actes programats es mantenen. 

Aquest dijous a la tarda ja es van suspendre totes les activitats previstes, com el festival Holi Dolly, que s'aplaça al dimarts vinent, dia 22 d’agost, a les 19.00 hores a la plaça de l’Estació. La mateixa tarda també es proclamarà el Padrí i la Padrina de la Residència Sant Roc, a les 20.15 h. En el cas de la proclamació de l’Hereu i la Pubilla, l’Ajuntament informar de la nova data de celebració. 

Així mateix, els actes que es portin a terme aquest cap de setmana a Gironella tindran un record amb motiu de les víctimes i familiars del tràgic atemptat, i "en cap cas tindran caràcter institucional", sinó que "es donarà l’absolut i únic protagonisme a tots els ciutadans que en vulguin prendre part", ha anunciat l'Ajuntament. L'ens municipal i els gironellencs han manifestat aquest migdia el seu condol cap a les víctimes i familiars fent 5 minuts de silenci. 
Arxivat a