Saldes combinarà tradició, concerts i disbauxa en una Festa Major farcida d'actes

Les activitats comencen el proper dijous 17 d'agost

Redacció
16 d'agost del 2017
Actualitzat a les 9:04h
Saldes
Saldes | Consell Comarcal del Berguedà
Saldes prepara una Festa Major farcida d'activitats i propostes. Els actes de la festa de la vila s'iniciaran aquest proper cap de setmana. 

El preludi de la Festa Major de Saldes arriba aquest dijous 17 d'agost amb la IV Saldes Race que es disputarà a les 17.30 hores. A la nit, al Local Social es podrà gaudir del monòleg d'Eloi Güell, i la festa continuarà amb els DJs Ignasi Torra & Residents.

Ja de cara el divendres, l'esport prendrà el relleu amb la tercera edició de la Màster Class de Zumba a la plaça del Pedraforca. Al vespre, el grup d'havaneres avianès Sac i Ganxo amenitzarà la vetllada. Tot seguit, començaran els Correbars per tot el poble, acompanyats de la Batukada Toca'l 2. Ja ben entrada la mitjanit, serà el torn de la nit jove amb els concerts de Bossonaya i la Light Party a càrrec del DJ Adrià Ortega. 

Els més menuts tindran el seu espai dins la festa el dissabte amb el taller de titelles a l'escola i la Gimcana Infantil. A les 16.30 hores se celebrarà el tradicional concurs de botifarra. De cara el vespre, augmenta l'oferta musical. A les 19.00 hores tindrà lloc el concert d'Aurora Miró al piano i la soprano Andrea Mercadal a l'església de Saldes. A les 23.00 hores, el grup Zambashow farà ballar petits i grans en el ball de nit. Tot seguit, hi haurà la Summer Party amb Mon DJ. El tradicional repic de campanes es farà de matinada a les 6.00 hores i moment en que també es repartirà coca i xocolata. 

Les activitats continuran el diumenge amb la festa de l'escuma a càrrec de la Traca, el concurs de Truc i el ball de tarda amb Carles Xandri. El dia finalitzarà amb una activitat d'observació de les estrelles a la plaça del Pedraforca. 

Altres actes

El divendres 25 d'agost, com a activitat infantil paral·lela als actes de la Festa Major, se celebrarà la Nit de les Bruixes, organitzada pel Concili de Bruixes de Saldes. 

Els darrers actes lligats a la festa de la vila seran el dissabte 26 d'agost. Durant el dia tindrà lloc la missa de Santa Serverina amb la cercavila dels gegants i els nans, el ball de tarda i un sopar popular. 
Arxivat a