El punt de votació més proper fins el 25-N és a Manresa o a Vic

No cal justificar perquè no s'ha exercit el vot aquest diumenge

Redacció
10 de novembre del 2014
Actualitzat a les 17:00h
Les persones que no van poder votar aquest diumenge, 9 de novembre, al procés participatiu on el poble català ha expressat la seva opinió sobre el futur del país, poden continuar fent-ho, a partir d'avui i fins al 25 de novembre. No cal justificar cap malaltia ni raó laboral com en alguns comicis. Senzillament, s'ha de mostrar el document identificatiu, i que els responsables de les meses comprovin al sistema informàtic que la persona encara no ha votat.

La votació es pot fer efectiva al Palau Robert de Barcelona o a les distintes delegacions del Govern al territori. 

Quin és el procediment de participació?

- Preparació de la documentació: la persona interessada ha de preparar la papereta amb l’opció de participació escollida en un sobre (de 114x162mm) tancat. El material necessari està a disposició de les persones participants en els punts de participació.

-Identificació davant del personal dels punts de participació: la persona interessada ha d’acreditar-se amb el DNI o la TIE vigent en què consti l’adreça en un municipi de Catalunya.

Les persones que no tinguin l’adreça de residència a Catalunya en el DNI, poden participar-hi si aporten, a més del document d’identitat, el volant o certificat d’empadronament en un municipi català.

Els catalans residents a l’exterior que no tinguin l’adreça de residència a Catalunya en el DNI poden presentar el DNI o el passaport espanyol vigent, juntament amb el comprovant d’inscripció en el Registre de catalans a l’exterior o el Certificat del padró d’espanyols residents a l’exterior (PERE), en què consti l’adscripció territorial a Catalunya.
 

Punts de votació del 10 al 25 de novembre

Podeu descarregar-vos la butlleta en aquest enllaç