Jordi Bes i Eli Gordón s'imposen al Trail del Moixeró de Bagà

Anibal Fidalgo i Irene Fuentes han guanyat la prova curta de 17 quilòmetres | Els actes acabaran el dimarts amb una caminada popular

Cristina Prat
13 d'agost del 2017
Actualitzat el 15 d'agost a les 15:35h
Podi de la Trail del Moixeró
Podi de la Trail del Moixeró | Trail del Moixeró
Bagà ha acollit, aquest cap de setmana, la quarta edició del Trail del Moixeró. La cursa, que transcorre pels paratges del Parc Natural del Cadí Moixeró, ha englobat dos recorreguts: un de 39km i un altre de 17km. La festa va començar el dissabte amb la disputa durant tota la tarda de les Curses XS, unes proves infantils dividides per categories. El proper dimarts 15 d'agost s'acaben els actes amb la caminada circular Roca Tiraval. 

Bes i Gordon guanyen la prova reina

Aquest diumenge era el torn dels adults i de les dues curses del trail, dos circuits de 39 i 17 quilòmetres amb inici i final a la localitat de Bagà. La victòria de la cursa llarga se l'ha emportat Jordi “Toti” Bes que ha aconseguit imposar-se amb un temps de 3 hores i 58 minuts. L’han seguit Jonatan Mora (4:00) i el poblatà Marc Pérez (4:04), que a força distància han pogut completar el podi.

En la categoria femenina, Eli Gordón ha aconseguit un gran temps de 4 hores i 40 minuts. Anna Comet ha estat la segona classificada amb un temps de 4:45:50 i Tina Bes ha completat el podi ja amb una marca de 4 hores i 49 minuts. La gironellenca Judit Franc s'ha quedat en una quarta posició, amb un temps de 5 hores i 12 minuts. 

Anibal Fidalgo i Irene Fuertes guanyen els 17km

Anibal Fidalgo ha estat el vencedor de la cursa de 17 quilòmetres, la prova curta del Trail del Moixeró, que també sortia i arribava a Bagà. El temps del guanyador ha estat d’1 hora, 31 minuts i 36 segons. El segon classificat ha estat Nil Gaja (1:33:16) a dos minuts del vencedor, mentre que Marc Boixader quedava en tercera posició amb un temps d’1:35:23.

Entre les noies, la més ràpida ha estat Irene Fuentes (1:54:29), seguida de Maria Ramis (1:54:32) i la berguedana Carla Esclusa ha tancat el podi amb una marca de 2 hores, 2 minuts i 23 segons.

El millor berguedà en aquesta especialitat ha estat el corredor de l'Associació Esportiva Mountain Runners, Eduard Fernández que s'ha classificat en la 11a posició (1:49:07).