Milloren l'APP de l'Ajuntament de Gironella que permet comunicar incidències

Els usuaris podran indicar el tipus d'incidència, la ubicació i les vies de contacte, a banda d'adjuntar una fotografia, i rebran una resposta

Redacció
11 d'agost del 2017
Actualitzat a les 10:22h

Aplicació de l'Ajuntament de Gironella . Foto: AjGironella


L'APP de l'Ajuntament de Gironella continua millorant, amb l'estrena d'una nova eina per informar fàcilment de qualsevol incidència a la via pública o espais municipals. A aquesta s'hi pot accedir a través del botó "Cuidem Gironella, fem-ho entre tots" de l'aplicació, mentre que a la pàgina web s'hi va des d'"Oficina virtual", on hi ha l'opció "Comunica incidències". Aquesta nova eina s’afegeix i complementa les ja existents fins ara que, segons han manifestat des del consistori, han donat molt bons resultats.

Entre les opcions, els usuaris podran indicar el tipus d'incidència, la ubicació i les vies de contacte. També podran adjuntar fotografies i, un cop tramesa, la incidència serà avaluada pels serveis tècnics de l'Ajuntament, que donaran una resposta. 

L'APP de l'Ajuntament de Gironella es va posar en marxa fa pocs mesos i, segons han indicat, és la més completa de la comarca. En aquests moments, l’usuari hi pot consultar informació sobre l’agenda d’actes, els llocs d’interès del municipi, rutes, costumari, fires, festes, telèfons d’interès, comerç i serveis municipals, entre altres. La nova aplicació es pot descarregar gratuïtament des dels mòbils o tauletes amb els sistemes operatius Android i IOS (Apple).