Vilada enceta sis dies de Festa Major amb concerts, tallers i teatre

Els actes començaran divendres 11 d'agost i s'allargaran fins dimecres 16

Redacció
11 d'agost del 2017
Actualitzat a les 19:53h
Els Gegants de Vilada
Els Gegants de Vilada
Vilada enceta, aquest cap de setmana, la seva Festa Major, amb sis dies intensos, que concentraran activitats per a totes les edats i aprofitaran el cap de setmana llarg del pont. Una festa que començarà aquest divendres 11 d'agost a les 22.00 hores amb una caminada nocturna des de la plaça dels Gronxadors, i que agafarà embranzida de cara a dissabte, diumenge i dilluns, que seran els dies més forts. 

Activitats esportives com el torneig de pàdel obriran dissabte a les 9.00 del matí. Ja a la tarda, un taller de bijuteria a càrrec de Munt d'Arts oferirà una alternativa per a totes les franjes d'edat i, pels més petits, a les 18.30 hores hi haurà xeringada de cloros i berenar per a tothom a la piscina. A les 21.30 hores es farà un sopar popular al Parc dels Gronxadors i, a les 23.00, cinema a la fresca amb la pel·lícula "Un monstruo viene a verme". 

Diumenge començarà el dia amb una concentració de vehicles d'època i ruta pel poble i, a les 12.00 hores, l'espectacle circense "El domador de puces", a càrrec de Fèlix Brunet. El teatre seguirà a les 19.00 hores, amb "Dues dones que ballen", d'ACR Fals" al Local Cultural, així com la projecció del partit de futbol del FC Barcelona i el Reial Madrid CF a la plaça dels Gronxadors a les 22.00 hores. 

El torn dels jove serà dilluns 14 d'agost, amb un concert de Brams, Rupits, Al Rescat i DJ Kutal, que tindrà entrada gratuïta al camp de futbol. Mentre que dimarts 15, el dia començarà amb un bany de bosc a les 9.00 del matí acompanyats pels professionals de Rural Salut, així com la benedicció de cotxes a la sortida de missa i, a la tarda, zumba a la piscina. 
 

Consulta tots els actes de la Festa Major de Vilada