Jazz i formatges tornaren a omplir tots els racons de Borredà

El tast de formatges i el concert es farà el proper dilluns 14 d'agost a les 21.00 hores a l'església de Borredà

Redacció
10 d'agost del 2017
Actualitzat a la 13:34h
Concert al Formatjazz (arxiu)
Concert al Formatjazz (arxiu) | Formatjazz
La música jazz i la degustació de formatges tornaran a convertir-se en una combinació explosiva, aquest proper dilluns 14 d’agost, en la celebració del FormatJazz de Borredà, una mostra que arriba a la seva setena edició, amb expectatives de repartir més de 400 plats, sota un ambient únic de música i autenticitat. 

Aquest any, les notes de Saphie Vells & The Swing Cats ompliran tots els racons de l’església de Borredà a partir de les 21.00 hores. Allà, els visitants podran degustar una selecció de nou formatges d’Augvèrne (França), acompanyats de pa, fruita, i una copa de vi o cervesa artesana del Berguedà. 

La primera edició del FormatJazz va ser el 2011, amb formatges francesos, arran de la connexió que el Berguedà tenia amb la regió de l’Ariège. Més endavant, però, la mostra es va diversificar, portant formatges de Gran Bretanya el 2012, Itàlia el 2013, Suïssa el 2014, Galícia, Astúries i Cantàbria el 2015, i Irlanda el 2016. Aquest any, França torna a agafar el protagonisme, tot i que seran els formatges d’Auvèrgne els que es descobriran. 

En conjunt, els organitzadors esperen repartir entre 300 i 450 plats de degustació, amb tiquets que es poden agafar a través del portal berguedà de reserves a un preu de 10 euros per persona. 

El FormatJazz és una iniciativa de Formatges Bauma, Mostra de Formatges de Borredà i La Berguedana de Jazz amb la col•laboració de l’Ajuntament de Borredà i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà a través de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona. 
Arxivat a