Havaneres en femení i música catalana, a les Passejades Musicals dels Jardins Artigas de la Pobla

Neus Mar i Susanna de Saz portaran sobre l'escenari experiències artístiques i turístiques els dies 13 i 14 d'agost

Redacció
12 d'agost del 2017
Actualitzat a les 16:31h
Jardins Artigas de la Pobla de Lillet
Jardins Artigas de la Pobla de Lillet | Diputació de Barcelona
L'inigualable entorn dels Jardins Artigas de la Pobla de Lillet es tornarà a omplir de música i màgia el proper 13 i 14 d'agost. I és que, un any més, els sons del paisatge i dels artistes es combinaran en un entorn màgic ideat per Antoni Gaudí, on el públic podrà passejar i descobrir nous espais. En aquesta ocasió, una edició amb havaneres en femení i música catalana, que Neus Mar i Susanna de Saz portaran sobre l'escenari, amb servei de tren gratuït des de l'apartador de la Pobla de Lillet, i tornada al finalitzar el concert. 

Una experiència artística i turística, que ha tornat a impulsar l'Ajuntament de la Pobla de Lillet amb el suport de la Diputació de Barcelona i Iniciatives Culturals Poblatanes, Agustín Barran i el Tren del Ciment, que començarà a les 20.15 hores del vespre i que, en el cas del primer concert del dia 13, també es complementarà amb cremat de rom a la mitja part. 

El concert de Neus Mar, "Havaneres en femení", és l'evolució del cant de taverna en una proposta innovadora i diferent amb la veu femenina com a protagonista. Mar es va endinsar en el món de l'havanera l'any 2008 de la mà ca Càstor Pérez i, durant aquests anys, s'ha fet un lloc en un món tradicionalment masculí. Entre el seu repertori es podran trobar cançons d'amor i desamor, de pescadors, mariners i d'aigua salada. La formació es completa amb Emilio Sánchez a la guitarra i veus, Pep Rius al contrabaix i arranjaments, Toni Gadea a les percussions i Florenci Trullàs al Violí. 

El concert del 14 d'agost, per altra banda, es titula "País petit", que és el nom del disc que va enregistrar Susanna de Saz amb músiques catalanes i d'arreu del món, totes cantades en català i arranjaments de Nito Figueras, pianista habitual que l'acompanya als concerts. Entre els temes, es podran escolar cançons com "Boig per tu", "Paraules d'amor", "L'emigrant", "El cant dels ocells", "Imagine" o "You've got a friend". 
Arxivat a