Obres a l'escola de la Valldan de Berga per acabar amb les humitats de l'edifici

Les obres van a càrrec de l'empresa Viella Pirineus 2006, amb un cost de 99.462,24€ i un termini d’execució de dos mesos

Redacció
10 d'agost del 2017
Actualitzat a les 11:35h
Obres a l'escola de la Valldan.
Obres a l'escola de la Valldan. | AjBerga.
El Departament d'Ensenyament ha iniciat les obres de millora de les instal·lacions de l'escola de la Valldan, amb l'objectiu d'acabar amb les humitats que afecten part de l'edifici quan hi ha episodis intensos de pluja. Es tracta, han indicat, d'una sèrie d'actuacions impulsades per la Generalitat de Catalunya, amb l'objectiu d'acabar amb les deficiències de permeabilitat d'aquest equipament educatiu. 

Els treballs, han especificat, consisteixen en col·locar una nova membrana d'impermeabilització en els murs perimetrals que es troben en contacte amb el terreny on està situat l'edifici. Així mateix, es farà la instal·lació d'un nou tub de drenatge per pal·liar les filtracions d'aigua i es preveu reemplaçar la canal de recollida d'aigües del pati de jocs, que actualment no disposa de prou capacitat. 

A més, també es faran diverses millores relacionades amb el tancament exterior de l'escola, i se substituirà l'enreixat metàl·lic existent de malla de simple torsió per un reixat d'acer més resistent que envoltarà el perímetre superior de la coberta i els murs de tancament del pati de jocs. Els treballs finalitzaran amb la instal·lació d’unes noves finestres d’alumini per a substituir les actuals, que es troben en mal estat. 

Segons han informat, aquestes obres van a càrrec de l'empresa Viella Pirineus 2006, amb un cost de 99.462,24€ i un termini d’execució de dos mesos. 
 

Obres a l'escola de la Valldan. Foto: AjBerga.

Arxivat a