Llibert Fortuny i Mireia Farrés omplen de música la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou

Dilluns 14 d'agost hi haurà un tast de vins i pans per explicar la importància del llevat

Redacció
10 d'agost del 2017
Actualitzat a les 11:27h
Mireia Farrés i Llibert Fortuny
Mireia Farrés i Llibert Fortuny
El saxofonista Llibert Fortuny i la trompetista Mireia Farrés ompliran de sonoritat, aquest proper dissabte 12 d'agost, la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou. Serà dins del cicle L'Eixida, que s'impulsa per dinamitzar aquest element patrimonial de Gironella, des de la música, l'art i la gastronomia. 

Fortuny encetarà les actuacions del vespre a les 18.30 hores amb un concert infantil d'Electro Màgic. En aquest, els nens tindran entrada gratuïta i els adults hauran de pagar un preu simbòlic de cinc euros. No obstant això, no serà fins al vespre, quan es veurà el saxofonista amb tota la seva potencialitat. A les 22.00 hores, Fortuny i Mireia Farrés presentaran el concert "Conversant...", un joc musical de vents que farà vibrar el públic assistent, des de l'harmonia i la comprensió de l'espai. 

Respecte d'aquest concert, el preu serà de 15 euros, amb places limitades. Les entrades, que es poden reservar a dinapat@dinapat.cat o a 608 222 525, s'hauran de recollir 30 minuts abans de l'hora d'inici del concert. 

Per altra banda, el dilluns 14 d'agost la Torre de l'Amo acollirà un tast de "Pa i Vi" per descobrir el poder del llevat. Segons han explicat des de Dinamització del Patrimoni, l'empresa que organitza el concert i el tast, sovint es menysté la importància dels llevats, en aquests dos productes. Per trencar amb aquesta idea, la sommelier Sílvia Culell i el forner de Cercs Agustí Costa guiaran un tast amb pans, vins i tapes de maridatge, que sumarà formació i gastronomia a l'entorn del patrimoni industrial del Berguedà.