Les piscines de Casserres organitzen el primer concert gestionat per l’APP berguedana Wanagig

Quico Tretze va omplir la instal·lació esportiva

Redacció
09 d'agost del 2017
Actualitzat a les 14:00h
Quico Tretze
Quico Tretze
Les piscines de Casserres van ser les primeres, el passat 3 d’agost, en utilitzar l'aplicació berguedana Wanagig, que va guanyar el premi d’idees emprenedores del Berguedà 2016. Amb aquesta, segons han informat, es va poder crear connexió entre els músics i els promotors, amb l’objectiu de multiplicar el volum de negoci musical i incentivar un canvi en la manera de treballar d’aquest sector. 

Com a resultat en va sorgir el concert del cantautor igualadí Quico Tretze, que va actuar amb el seu trio habitual format per Marc Mateu (Red Pèrill) al piano i sintetitzador, i per Núria Galvañ al violoncel. De fet, Tretze i les Piscines de Casserres van establir contacte a través d’aquesta aplicació, que va permetre generar diverses propostes de concerts. El cantautor va enviar propostes a alguns llocs on considerava que la seva música podia encaixar, i finalment Casserres es va decidir per la seva. 

En aquest cas, a més, han precisat des de les piscines, el concert va ser “tot un èxit” i l'equipament es va omplir de música, bon clima i ambient distès.