La Festa Major de Montclar arrenca amb concerts, vermuts i animació infantil

La vila celebrarà tes dies de festa amb concerts, actuacions, espectacles infantils i un dinar popular

Redacció
03 d'agost del 2017
Actualitzat a les 17:17h
1200_1501773340montclar
1200_1501773340montclar
La Festa Major de Montclar torna a ocupar l'actualitat d'aquest cap de setmana, amb tot un seguit d'actes per a totes les edats que multiplicaran considerablement la població d'aquest petit municipi. Una festa inclourà concerts, vermuts i animació infantil, i oferirà actes des de divendres i fins diumenge, gairebé empalmant-los uns amb els altres. 

Les havaneres amb Mar Endins i cremat de rom obriran la Festa Major divendres a les 22.00 hores. A més, i fins dissabte, es podrà visitar un mapping que hi ha instal·lat a l'interior de l'església de Sant Martí. Dissabte començarà amb un vermut musical amb el grup Aquell Parell a les 11.30 hores i, dues hores després, s'oferirà un dinar popular amb música durant la tarda, a càrrec d'Alba Careta i Ferran Jaumira, URRA i Blues Busters. 

A les 22.00 hores serà el torn del concert i ball amb Cafè Trio i, ja entrada la matinada començarà la Nit Jove, amb l'Orquestra Tropical i discoteca amb PD Nanfu i Salas Xic. 

La tradicional Missa Solemne obrirà el diumenge a les 13.00 hores i, tot seguit, un vermut de germanor farà arribar fins a l'hora de dinar. A les 16.00 es farà el 2n concurs de botifarra a la plaça del poble, amb inscripcions una hora abans i, a les 19.00, un espectacle infantil amb Jaume Barris, i botifarrada popular, que s'ambientarà amb la Berguedana de Folk Total. 
Arxivat a