Ciència i natura ompliran el carrer major, de la mà de l'artista i biòloga Alba Noguera

Les obres es podran veure fins el 21 d'agost als aparadors de diversos establiments

Redacció
02 d'agost del 2017
Actualitzat a les 16:42h
L'artista Alba Noguera amb algunes de les obres.
L'artista Alba Noguera amb algunes de les obres. | AjBerga.
La ciència i la natura serà la inspiració de la nova exposició del projecte Art Major, la proposta de l’artista amateur Alba Noguera i Carol, que s’exposarà als diferents aparadors del carrer major de Berga, sota el títol “Per art de ciència”. Aquesta consta de 12 obres realitzades per aquesta biòloga i il•lustradora amateur, que estaran exposades fins el 21 d’agost. 

Les il•lustracions tenen caràcter científic i naturalista, i recullen diversos elements de la flora i la fauna que han estat plasmats a través de l’aquarel•la i el pastel. Algunes de les peces que formen part de la col•lecció ja es van poder veure en una exposició que va acollir la Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte de Barcelona, mentre que d’altres han estat realitzades expressament per a la mostra berguedana.  

Amb el projecte "Art Major" es busca fomentar la dinamització i la continuïtat d'un dels eixos comercials més emblemàtics de la ciutat. Per això, el consistori també insisteix en fer una crida als particulars que disposin de locals buits per tal que els cedeixin, mentre no tinguin una altra utilitat, perquè puguin exposar obres artístiques. Per altra banda, l'exposició també resta oberta a totes les persones que vulguin mostrar les seves obres o treballs, ja sigui fotografia, pintura, escultura o dibuix, entre d'altres.
 

Una de les obres que s'exposaran. Foto: AjBerga.

Arxivat a